Ungaria * o tara situata chiar in centrul bătrânului continent, Ungaria este un amestec fascinant de atmosferă europeană veche cu grandoarea habsburgică și elemente comuniste. Capitala Budapesta oraș cu panorame unice peste Dunăre, Szentendre, oraș cu puternice influențe sârbești în nord, la regiunea viticolă luxuriantă Badacsony, pe malul lacului Balaton, gulaș și papricaș, vinurile de calitate și palincă, cafenele Art Nouveau și băile turcești grandioase sunt doar cateva din locurile minunate care te vor face să te îndrăgostești imediat de acestă națiune.

Oferte 1-5 iunie 2017

Golden Park Hotel 4* (Budapest)

Situat la 200 de metri de gara Keleti si de statia de metrou Keleti. Cele mai multe dintre atractiile turistice sunt la cativa pasi distanta de hotel.

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 313 euro

 

Expo Congress Hotel 4* (Budapest)

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 313 euro

 

Triple M Hotel 3* (Budapest)

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 221 euro

 

Swing City Hotel 3*

Hotel de trei stele, situat in inima orasului Budapesta, pe bulevardul principal, ofera oaspetilor sai un sejur placut, o atmosfera prietenoasa, intima. Hotelul dispune de parcare privata acoperita. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si dus, toalets, TV, telefon, mini-bar si seif. Ideal pentru orice categorie de turisti  

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 229E

 

Csaszar Hotel 3* (Budapest)

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 286E

 

President Hotel Budapest 5*

Situat in centrul Budapestei, in apropiere de Banca Nationala, Camera de Comert si Muzeul de Etnografie din Budapesta, la 200 m de statia de metrou " Arany János", la 30 de minute de mers cu masina de aeroport, pune la dispozitia oaspetilor sai un centru wellness si o terasa pe acoperis cu vedere panoramica. Ideal pentru orice categorie de turisti.     

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 587E

 

The Aquincum Hotel Budapest 5*

Cazare cu mic dejun / 2 persoane - de la 613E

 

Translate »