EVENIMENTE DE GRUP ORGANIZATE - 2017

"Cuibul linistit"- Castelul Reginei inimilor, loc magic - 1 IULIE

Plecare din Bucuresti, din fata Horoscop Unirii la ora 06:30 ( intalnire la ora 06:00) spre Balchik, Bulgaria, unde vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul a fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidentiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare, unica in centrul si in estul Europei datorita colectiei impresionante de cactusi. Atatia cactusi la un loc nu cred ca vezi nici in Mexic si un palat al carui parc este o imitatie a faimosului labirint cretan.

In continuare vom vizita un loc unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de o culoare rosie, intr-un peisaj de o frumusete rara. Linistea si spectacolul naturii fiind surprins pe sevalet de artistii locului. (locul secret va fi dezvaluit in ziua calatoriei:)

Masa de pranz va fi servita in bataia brizei, intr-un loc magic, ascuns de ochii celor aflati in trecere, unde vom savura cele mai gustoase midii si preparate din peste. Va garantez ca-s mai bune decat in Italia sau Grecia:)

Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteorologice si trafic!

Costul acestei minunate calatorii este de 100lei/persoana!

Inscrieri si alte detalii la:
Email: farawaytravelro@gmail.com

Servicii incluse:

*transport autocar clasificat
*insotitor de grup
*o doza buna de buna dispozitie
*locuri magice
*degustare la Castel

Servicii neincluse:

* asigurarea medicala
*intrarile la obiective ( Castelul si Gradina botanica Balcik - 14 leva/ adult, 2 leva/copil)
*cheltuielile personale
*mesele din timpul zilei

Observatii:
*excursia se va realiza cu un grup de minim 30 persoane
*programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare
*este obligatorie detinerea actului de identitate la data plecarii
*copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul( dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de Pasaport si NU pot parasi Romania in baza certificalui de nastere.

Aura poetica a Iasiului si Magia colorata a baloanelor

18 - 21 Mai

Te chemam sa te alaturi #FarawayTravel să descoperi pas cu pas frumusețea ascunsă a Castelului Sturdza de la Miclăușeni, unde ambianța primitoare, eleganta, ritualurile absolut moldave ale casei, abundența meselor îmbelșugate relevă atmosfera de poveste si a Palatului Ruginoasa - Casa domnitorului Alexandru Ioan Cuza cunoscută ca «Ruşinoasa» pe cât de frumoasă, pe atât de umbrită de drame, secrete şi poveşti de dragoste tragice.

Impreuna vom fi uimiti de  spectacolul magic al baloanelor cu aer cald umplând cerul cu un caleidoscop de culori alaturi de #magiabaloanelor si vom avea o zi intreaga destinata capitalei Moldovei noastre, Iasi, unde vom vizita obiectivele ce dau farmec orasului: Gradina Botanica, Parcul Copou si Palatul Culturii, Bojdeuca lui Creanga, Teiul lui Eminescu, reper al copilariei noastre, al tuturor. Veniti sa vedeti arborele absolut al Romaniei eterne!

Pentru ca tu sa nu iti faci griji de nimic, noi ne-am ocupat de toate. Mica noastra escapada include urmaoarele:

  • transportul calitate cu autocar de categoria I - @champions.line
  • cazarea pentru 3 nopti la 3 stele, doua locatii superbe care ne pregatesc multe surprize - #CastelulSturdza & #ComplexCiric
  • 3 x micul dejun & 3 x cina gatite de bucatarii #CastelulSturdza & #ComplexCiric
  • insotitori de grup @cosmina.ioana.d @dezeea

!!! In costuri nu este inclus pranzul, taxe foto /video si nici pretul de intrare la obiectivele vizitate care insumate sunt 50-100 lei, in functie de expozitiile dorite.

Evadarea din Bucuresti o vom face inca de Joi, 18 Mai la ora 18.00 si sosirea va fi duminica pe 21 Mai, la ora 18.00.

Costul distractiei noastre este de 700 lei / persoana.

Reduceri aplicate:

- 20 lei - daca aduci inca 3 prieteni - reducerea se aplica pentru cele 4 persoane

- 50 lei pentru plata integrala

*Daca esti vegetarian sau urmezi un anumit regim, anunta-ne pentru a comunica restaurantului preferintele tale.

PELERINAJ ORȘOVA – 6 – 7 MAI

„Dorul omului după Dumnezeu, setea lui după lumină, foamea omului după viaţă veşnică, după eternitate, sunt stări lăuntrice pe care numai Hristos le poate împlinii”

Ziua 1: Plecare din Branesti , la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Orsova, cu oprire la: Biserica Madona Dudu unde se afla Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului, nezugravita de mana de om, Manastirea Carcea, Manastirea Strehaia, Manastirea Cerneti. Cazare in Orsova.

Ziua 2: Mic-dejun. Incepem ziua cu vizitarea Manastirii Sfanta Ana, situata pe colinele Orsovei de unde ni se arata splendoarea Dunarii, unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara noastra si a Manastirii Mraconia. Drumul nostru ne va purta prin Cheile Cernei, pe cel mai frumos traseu din tara, catre Baia de Arama. Ne oprim la Manastirea Tismana (are hramul Adormirea Maicii Domnului). Continuam traseul vizitam: Manastirea Horezu, Manastirea Polovragi (in functie de timpul petrecut la activitatile anterioare). Intoarecere la Bucuresti.

PRET: 280 LEI/PERSOANA – include MIC DEJUN sau 300 LEI/PERSOANA – include MIC DEJUN SI CINA*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 1 noapte de cazare la hotel de 3 stele, in camere duble si triple cu mic dejun

– insotitor de grup

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele/manastirile turistice

– cheltuielile personale

-croaziera pe Dunare (cost 20- 30 lei persoana, costul variaza in functie de numarul de persoane)

Observatii:

*Optiunea pentru pachetul cu Mic Dejun sau Mic Dejun + Cina este valabila pentru grupul intreg – se va alege una din cele 2 variante.

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Decoperim tinutul Buzaului

28 Aprilie - 02 Mai

Tu stii ce faci de 1 Mai? Noi da..Vom merge hai-hui undeva, nu prea departe de casa, un loc nici prea aglomerat, undeva unde respiram aer curat si putem sa facem miscare, vom avea parte de aventura si voie buna, ne vom distra si relaxa si ne vom satisface nevoia de a descoperi locurisi lucruri noi... Acest loc minunat este tinutul Buzaului, un loc faimos pentru diversitatea lui naturala.

In vacanta noastra de 5 zile vom admira peisajul selenar al vulcanilor noroiosi, ne vom pune o dorinta la focurile vii de la Terca, ne vom sprijini de babele de la Ulmet, vom simti misterul chiliilor rupestre de la Alunis si vom cunoaste alaturi de Dorin, ghidul nostru specializat, Platoul Meledic, un loc inedit, care detine cea mai mare pestera in sare din Europa si a 2a in lume (pestera nu se poate vizita), un munte de sare in mijlocului caruia se afla un lac de apa dulce cu statui cioplite in lemn pe mal, locul fiind perfect de picnic.

Pentru ca tu sa nu iti faci griji de nimic, noi ne-am ocupat de toate. Mica noastra escapada include urmaoarele:
- transportul calitate cu microbuz de categoria I - Champions Line
- cazarea pentru 4 nopti la pensiune de 4margarete care ne pregateste multe surprize - Pensiunea Casa Matei
- toate mesele - 4x micul dejun & 4 x pranz & 4 x cina gatite de bucatariiPensiunea Casa Matei
- ghid local specializat si insotitori de grup Pop Dorin https://www.facebook.com/popsddorinalexandrupfa/ Cosmina Ioana Dezeea Dezeea
!!! In costuri nu este inclus pretul de intrare la obiectivele vizitate - maxim 20 lei si nici taxele foto de la obiective

Costul intregii distractii este de 1.100 / persoana.

!!! Reduceri aplicate:
- 20 lei - daca aduci inca 3 prieteni - reducerea se aplica pentru cele 4 persoane
- 50 lei pentru plata integrala

*Programul de vizitare poate suferi modificari daca conditiile meteo nu ne permit
**Daca esti vegetarian sau urmezi un anumit regim, anunta-ne pentru a comunica restaurantului preferintele tale.

Translate »